گواهی مونتاژ کار تاورکرین زیر نظر PHQ
مونتاژ تاورکرین
شرکت بازرسی فنی PHQ
در این ویدئو مراحل ساخت یک تاور کرین را می بینیم :
راه های ارتباطی ما :
www.phq.ir
02188930943
09121154318
یا فرم
اوووپس! نمی توانیم فرم شما را بیابیم.
گواهی مونتاژ کار تاورکرین زیر نظر PHQ
مونتاژ تاورکرین
مهمترین مرحله در نصب تاورکرین بخش پایه و مونتاژ آن به فونداسیون میباشد. این قسمت مهمترین بخش یک تاورکرین نیز به حساب میآید. چگونگی نصب پایه نسبت به درخواست مشتری و پروژه موردنظر ممکن است متفاوت باشد. پایه تاورکرین را میتوان بصورت ثابت ، متحرک یا بروی کالسکه آن نصب کرد. معمولا پایه را بصورت ثابت به روی فنداسیون بتنی ساختمان نصب میکنند. درحالت دیگر ابتدا پایه را روی کالسکه تاورکرین نصب و سپس کالسکه را بوسیله وزنههای بتنی در جای خود ثابت نگه میدارند. اگر پروژه بصورتی باشد که نیاز به جابجایی جرثقیل در حین انجام کار وجود داشته باشد؛ پایه را بروی ریل متحرک نصب میکنند.
مونتاژ تاورکرین
در این مرحله لازم است سکشن اصلی یا سکشن مادر را به پایه متصل کنند . این عمل با کمک جرثقیل متحرک و بوسیله پیچ یا پین انجام میگیرد.
این مرحله در واقع خشت اول در مونتاژ تاور کرین میباشد. در این درجه انحراف عمودی تاورکرین باید کنترل شود. درغیر این صورت تا انتها تاورکرین کج خواهد رفت. به همین علل از مهمترین مراحل مونتاژ تاورکرین بوده و به تجربه بسیاری نیاز دارد.
پس از اینکه تاور کرین به ارتفاع موردنظر رسید اقدام به نصب گردان تاورکرین میکنند.
پس از نصب گردان و زیرگردان کلهقندی را بوسیله 4 پین به گردان نصب میکنند.
کن فلش یا بازوی تعادل قطعهایی است که به گردان نصب میشود. این اتصال نیز بوسیله پین انجام میگیرد. پس از اینکه بازو نصب شد، کابلها و بازوی مهاری را به کلهقندی نصب میکنند.
مونتاژ تاورکرین
این قطعه نیز مانند کن فلش به گردان نصب میشود. سپس کابلهای مهاری آن به کله قندی تاورکرین متصل میشود.
پس از تمام شدن تمامی این مراحل درواقع مونتاژ تاور کرین به اتمام میرسد و فقط قطعات جانبی آن مانند شاریوت و تابلو برق نصب و راهاندازی میگردد.
اوووپس! نمی توانیم فرم شما را بیابیم.
کابین اپراتور تاورکرین
ویژگی های کابین اپراتور تاور کرین ، سوالی است که بایستی در جوابش بگوییم ، تاور کرین یکی از مهم ترین تجهیزاتی است که در صنعت ساختمان سازی و دیگر صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. از این ماشین بالابر در زمینه های متفاوتی استفاده می شود ولی یکی از ویژگی های مهم این ابزار بالابر می باشد.
حال این ماشین غول پیکر را فردی باید هدایت کند به فردی که تاورکرین را هدایت می کند اپراتور تاور کرین می گویند. اما هر فردی نمی تواند اپراتور تاور کرین باشد بلکه این کار بسیار تخصصی بوده و فرد اپراتور قبل از هر چیز باید دوره های لازم نسبت به هدایت تاور کرین را گذرانده باشد.
تاور کرین یا همان جرثقیل برجی دارای اندازه ای بسیار بزرگ است و در عملیات ساخت وساز در ساختمان سازی برای بلند کردن اجسام و مصالح ساختمانی مورد استفاده قرار میگیرد.
تاورکرین دارای قسمت های مختلفی است و یکی از مهمترین قسمت های تاور کرین کابین اپراتور می باشد. اپراتور و یا هدایت کننده تاورکرین در این کابین قرار می گیرد و با استفاده از فرمان ها و دیگر تجهیزاتی که داخل کابین وجود دارد به هدایت و کنترل تاور کرین می پردازد.
کسانی که قصد دارند در زمینه اپراتور و هدایت تاور کرین مشغول به کار شوند باید دارای ویژگی هایی باشند. یکی از ویژگی هایی که برای افراد اپراتور مهم است این است که در برابر ارتفاع هیچ گونه ترسی نداشته باشند.
کابین اپراتور تاورکرین
یکی از مهم ترین اجزای تاور کرین کابین تاورکرین می باشد، تاور کرین ها دارای اندازه و سایز های مختلفی هستند اما این به معنایی حذف قطعات در تاور کرین نیست.
بنابراین تاور کرین ها در هر اندازه ای که باشند دارای کابین اپراتور می باشند. در رابطه با ویژگی های کابین اپراتور تاور کرین بایستی گفت کابین اپراتور تاور کرین نیز مانند دیگر اجزای تاور کرین دارای اجزایی است که در اینجا به آنها اشاره می کنیم.
شاید شنیده باشید که به کابین اپراتور مغز تاور کرین نیز گفته میشود. بنابراین برای سرویس اجزا و تجهیزات تاور کرین باید کار های لازم را انجام داد. یکی از مهم ترین ویژگی های تاور کرین این است که تمامی فرمان های مربوط به تاور کرین در آن قرار دارد، بنابراین به همین منظور این قسمت از تاور کرین در بالاترین بخش از تاورکرین قرار گرفته شده است.
در توصیف ویژگی های کابین اپراتور تاور کرین و بخش قرار گیری آن بایستی بگوییم کابین اپراتور تاور کرین در تقاطع بین بخش عمودی و افقی که همان سکشن های بازوهای جرثقیل و سکشن های ارتفاعی هستند قرار گرفته شده است. به عبارتی کابین اپراتور تاور کرین در بالای واحد گردان تاور کرین واقع شده است.
• طراحی کابین تاور کرین باید جوری باشد که اپراتور دید کافی داشته باشد.
• موقعیت کابین باید طوری باشد که اپراتور در معرض خطر قرار نداشته باشد.
• ابعاد اتاق کابین باید به گونهای باشد که اپراتور آزادانه امکان حرکت داشته باشد.
• ارتفاع داخل کابین نباید کمتر از 1.90 متر باشد.
• سقف کابین تاور کرین باید صاف و عاری از برجستگی باشد.
• پنجرهها شیشهای و بزرگ باشند تا امکان دید کامل را فراهم کنند.
• پنجره مجهز به برف پاک کن باشد.
داخل کابین تاور کرین شامل اجزای زیر است:
فرمان، صفحه نمایشگر، جعبه کمکهای اولیه، پریز برق، کپسول آتشنشانی، نشانگر میزان بار استاندارد، صندلی قابل تنظیم، هشدار دهنده، چراغ و کانگتور برقی.
در این ویدئو باهم می بینیم ک داخل کابین یک تاور کرین چگونه است ؟!
https://www.aparat.com/v/DdEHP
اوووپس! نمی توانیم فرم شما را بیابیم.
آدرس دفتر مرکزی : تهران – میدان ولیعصر (عج)، خیابان کریم خان زند،
خیابان به آفرین، کوچه ششم، پلاک ۴، طبقه 2
021مشاور: ۰۲۱۶۶۷۴۲۸۳۷
تلفن تماس : ۰۲۱۸۸۹۳۰۹۴۳
شماره فکس: ۰۲۱۸۶۰۳۴۵۹۵
تلفن مدیریت: ۰۹۱۲۱۱۵۴۳۱۸